Minaja

Minaja

Dato: 2023

Kunde: Minaja

Sted: Karasjok, Finnmark

Bakgrunn

Minaja ønsket å få en løsning for å visualisere hele eiendommen, med muligheten til å utforske hyttene, leilighetene og fasilitetene. Det skulle være enkelt å dele med gjester og potensielle gjester som ønsket mer informasjon. Vi har fått gode tilbakemeldinger på dette prosjektet, der gjester til Minaja har gitt positive tilbakemeldinger på denne tjenestetypen.

Hvem er Minaja?

Minaja (tidligere Karasjok camping) er en campingplass og overnattingssted som ligger i Karasjok kommune i Finnmark fylke. Campingplassen tilbyr en rekke fasiliteter for camping, som for eksempel campingplasser for telt, campingvogner og bobiler, samt hytter og leiligheter for de som ønsker en annen type overnatting. Minaja tilbyr også ulike aktiviteter og tjenester avhengig av sesongen.

Funksjoner:

Den virtuelle turen starter med en velkomstintroduksjon som krever at du trykker på “Start turen”. Deretter blir du presentert med et 360-graders bilde fra luften som gir deg flere valgmuligheter. Alle fasilitetene er tydelig merket med navn. Du har tre måter å navigere på:

1) Ved å trykke direkte på de visuelle “spotsene”.

2) Gjennom kartet.

3) Ved å bruke menyen på venstre side.

Optimalisert for alle enheter

DEMO

Ønsker du å teste en demo eller se flere løsninger?
Ta kontakt på: post@digitur.no eller telefon: +47 479 60 886

Back to Top
Context Menu is disabled by theme settings.